Tips voor het kopen van tulpen in bulk bij Blooms by the Box

Wil je Pluukz maar weet je niet hoe je ze moet planten, dan kun je ze in de groothandel kopen bij Blooms by the Box. Deze bloemen zijn ideaal voor bruiloften, diploma-uitreikingen, babyborrels en fondsenwervers. Ze zijn er in verschillende kleuren en zijn zeer betaalbaar als je ze in bulk koopt. Wanneer je tulpen in bulk koopt, heb je een constante herinnering aan de lente! Als u tulpen in de groothandel koopt, krijgt u meer bloemen dan u denkt!

tulpen kopen

Houd er bij het kopen van tulpen rekening mee dat ze sneller groeien dan andere bloemen. Daarom is het belangrijk om een stevige, hoge vaas te kiezen. Een vaas met knoppen kan minder bloemen bevatten en een vaas met kleine knoppen is perfect voor een enkele bloei. Zorg ervoor dat u vers water gebruikt en houd ze uit de buurt van extreme hitte of heldere ramen. Een andere goede manier om voor tulpen te zorgen, is door ze te snijden.

Zorg er na het kopen van tulpen voor dat ze in perfecte staat verkeren. Controleer de bollen altijd op toegangspunten voor ziekten. Zo verleng je de levensduur van je tulp en voorkom je dat deze te veel opengaat. Als je tulpen in een winkel koopt, vraag het personeel dan om er conditioner op te doen voordat je ze koopt. Door dit toe te voegen verlengt u de levensduur van uw tulpenbol en zorgt u ervoor dat uw bloemen er niet droevig uitzien.

Klik hier: https://pluukz.nl/