Gedecentraliseerd computergebruik aan de horizon?

Er zijn veel projecten die hun reputatie op het ethereum -platform proberen op te bouwen. Het is echter mogelijk dat niet al deze projecten succesvol zijn. De meeste projecten die proberen de kracht en het potentieel van ethereum te benutten, zullen het niet ver brengen. De reden hiervoor is heel eenvoudig – hoewel er voor ethereum slimme contracten zijn geschreven die relatief eenvoudig te begrijpen en te implementeren zijn, zijn slimme contracten niet iets dat een project alleen kan uitvoeren. Daarom, als u van plan bent om uw eigen slimme contractprogrammering in het ethereum-protocol uit te voeren, moet u uw aandacht ergens anders op richten.

etherische

De reden dat ik dit zeg is omdat ethereum zich in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt. Als zodanig zijn er nog veel dingen die moeten worden gladgestreken voordat deze technologie in het wild kan worden geïmplementeerd. Als u de komende jaren een ethereum smart contract wilt programmeren, moet u waarschijnlijk uw aandacht ergens anders op richten. De reden waarom ik dit zeg is omdat ethereum zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt. Er zijn dus nog veel dingen die gladgestreken moeten worden voordat deze technologie in het wild kan worden geïmplementeerd.

Wanneer u overweegt een e-commercesite op het ethereum-netwerk te bouwen, moet u weten dat er momenteel geen ondersteuning is voor de native integratie van PayPal, Square en andere traditionele betalingsgateways. In feite is er nog steeds geen ondersteuning voor de native integratie van tokens, dit zijn digitale valuta's die worden gebruikt als tokens bij online transacties. Als u echter van plan bent om functies te implementeren die zich richten op de gedecentraliseerde webtechnologieën die ten grondslag liggen aan het ethereum-platform, dan kunt u profiteren van de nieuwe portemonnee-functionaliteit die in de maak is. Met deze portemonnee-functionaliteit kunt u uw ethereum smart contract als betaalpas gebruiken. Dit maakt het gebruik van ethereum-betalingen nog flexibeler.

Klik hier om meer te lezen: https://bitcoinmeester.nl/