Tips voor het werken met een waarnemend bureau

Er zijn veel voordelen aan het werken met een acteerbureau, maar het eerste dat u moet overwegen, is of dit de juiste keuze voor u is. Onthoud dat de relatie tussen een acteur en een agent een partnerschap is, met rechten en verantwoordelijkheden voor beide partijen. Als een van beide partijen haar verantwoordelijkheden niet nakomt, zal de relatie eronder lijden. Je moet bereid zijn om jezelf aan klanten te onderwerpen, regelmatig training te krijgen en te allen tijde beschikbaar te zijn voor werk. Zorg er bij het zoeken naar een agent voor dat de communicatie tussen u en de agent onbeperkt is meer info Acteurbureau. Als u de persoon aan de andere kant van de telefoon niet kunt bereiken, moet het bureau bereid zijn u te bellen.

Een acteerbureau helpt je bij het vinden van acteerwerk. Een agent zal kansen voor hun klanten opsporen en met hen communiceren om passend werk voor de acteurs te vinden. Om succesvol te zijn op dit gebied, moet u een goede relatie met uw agent ontwikkelen. Het is ook belangrijk om flexibel te zijn bij het werken met een agent. U moet uw waarnemend agent altijd voorzien van een bijgewerkte headshot en showreel wanneer daarom wordt gevraagd. Je moet ook bereid zijn om veel te bellen en veel e-mail te sturen om binnen een bepaalde tijd antwoord te krijgen.

Er zijn enkele voordelen aan het werken met een acteerbureau. Als je nog geen reel en geen credits hebt, zullen grote bureaus je hoogstwaarschijnlijk niet ondertekenen, omdat ze liever een meer gevestigde en ervaren acteur inhuren. De kleinere en middelgrote bureaus zullen meer aandacht besteden aan uw wensen, terwijl een groot bureau een beperkte hoeveelheid ruimte zal hebben om mee te werken. Ook bestaat de mogelijkheid dat een individuele agent meer contact heeft met casting directors.

Klik hier: https://hetsen-visschers.nl/